‘Is beslist niet zuinig in haar tijd en aandacht’

Emmie Leenen, eigenaar van Het Open Raam, ondersteunt bij persoonlijke ontwikkeling en loopbaanvragen

‘Cindy heb ik ervaren als een professional in haar vakgebied. Ze helpt je boodschap pakkend en congruent, in heldere Nederlandse taal, te presenteren.

Doet goede opzetten voor goed lopend taalgebruik, durft radicaal te zijn, waar nodig en je uit te dagen om niet-voor de hand liggende keuzes te maken.

En ze geeft veel, voor haar geld. Is beslist niet zuinig in haar tijd en aandacht.’

‘Leuk geschreven’

Jeroen Marcelis, opleidingsmanager én singer-songwriter, vertelt in de (intranet)rubriek Naast mijn werk van ROC Nova College over zijn passie om liedjes te schrijven en te zingen. Ik interviewde hem voor deze rubriek.

‘Ik heb veel positieve reacties op het artikel gekregen. Veel mensen zeiden dat het heel leuk geschreven was. Complimenten voor jou dus.’

‘De teksten passen bij wie ik ben en wat ik doe’

Bob Biesenbeek, eigenaar van Laterveer & Biesenbeek, administratieconsulenten en belastingadviseurs:

De teksten op mijn website passen bij wie ik ben en wat ik doe. Over het eindresultaat ben ik erg tevreden.

Ze schrijft teksten waar je wat aan hebt, zowel richting persoon/bedrijf als ook taaltechnisch.

Daarnaast houdt ze rekening met de zoektermen op internet.

Haar manier van werken is erg prettig. Laagdrempelig en informeel weet ze ondertussen precies te peilen wat gewenst is en past hier de teksten op aan. En de prijs, die is oké.

‘Professioneel en accuraat’

Guillaumine Nelom, zelfstandig consultant diversiteit en emancipatie en eigenaar van Nelom consultancy:

‘Professioneel, accuraat en een goede communicator, zo ken ik Cindy. Ze luistert goed naar wat je als klant wilt.

Ik heb haar een paar jaar geleden leren kennen via een projectpartner en in dat verband heeft zij de folder over het project herschreven.

Daarna heb ik haar gevraagd om mijn teksten voor de website te schrijven en ze heeft ook een methodiekbeschrijving geredigeerd.

Puntje van aandacht is het onderhouden van contact, het zou goed zijn als ze af en toe contact opneemt om te horen hoe het gaat. Maar dit herken ik wel, als zelfstandige heb je het soms gewoon te druk hiervoor.’

 

‘Creatief en vol ideeën’

Peggy Donker, voormalig relatiemanager ROC Nova College:

Als relatiemanager had ik iemand nodig die snel kan schakelen met teksten, zoals voor advertorials, krantenartikelen, stukjes voor op de website, interviews of als tegen-lezer/eindredacteur bij offertes voor aanbestedingen.

Cindy is zeer vakkundig en betrouwbaar, creatief, bruisend en vol ideeën. Ze kan snoeihard werken, goed omgaan met deadlines, is zakelijk, maar vooral een heel plezierig mens.’